Η Ενδοσκοπική Ύπνωση είναι μια μέθοδος που βασίζεται στην τεχνική του Aurelio Mejía, η οποία έχει αποδειχθεί ότι αντιμετωπίζει διαφορετικές καταστάσεις σε μία μόνο συνεδρία. Είμαι πιστοποιημένη επαγγελματίας αυτής της τεχνικής. Συνεδρίες Διαδικτυακά μέσω Skype


  • Κατηγορία: Eνδοσκοπική Yπνοθεραπεία
  • Διάρκεια: 02:30 Ώρες
  • Τοποθεσία:Σύνδεσμος Εγγραφής

Τιμή:90.00

 

Περιγραφή

Τι είναι η Ενδοσκοπική Ύπνωση;Η Ενδοσκοπική Ύπνωση βασίζεται στη μέθοδο του Aurelio Mejía. Είναι μια μέθοδος που συνδυάζει διάφορες τεχνικές όπως η θεραπεία συγχώρεσης, η αλλαγή ρόλου, η ύπνωση Erickson, η Aναδρομή σε προηγούμενη ζωή και η βοήθεια του πνεύματος, γνωστή και ως απελευθέρωση πνεύματος.

Η Ενδοσκοπική Ύπνωση βοηθά τους ανθρώπους να ταξιδέψουν αναζητώντας την προέλευση οποιουδήποτε ψυχοσωματικού συμπτώματος, όπως ο πόνος, η θλίψη, η κατάθλιψη, οι φοβίες, τα θέματα σχέσεων, οι εθισμοί κ.λπ.

Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να λειτουργήσει ως μία μεγάλη αποθήκη καταπιεσμένων συναισθημάτων. Ο συνειδητός νους μπορεί να αφαιρέσει οποιοδήποτε γεγονός ή εμπειρία που μπορεί να μας υπερφορτώσει, ως μορφή προστασίας. Αποθηκεύει αυτό το γεγονός στο υποσυνείδητο μέχρι να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Θέτουμε εν αγνοία μας αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα «σε αναμονή» λόγω κοινωνικών ανησυχιών, ζητημάτων της καθημερινής μας ζωής, συστημάτων πεποιθήσεων, θρησκείας ή για άλλους λόγους. Όταν αγνοούνται για κάποιο χρονικό διάστημα, αυτά τα ζητήματα μπορεί να εκδηλωθούν ως ένταση σε διάφορα μέρη του σώματος, πόνος, πονοκεφάλους, καρκίνος, όγκοι ή άλλα συμπτώματα. 
Ο στόχος της Eνδοσκοπικής Yπνοθεραπείας είναι να αναζητήσει εκείνα τα εκκρεμή ζητήματα που μπορεί να προέκυψαν είτε σε αυτή τη ζωή είτε σε μια προηγούμενη. Μπορείτε να πείτε ότι είναι μια μορφή κβαντικής θεραπείας.

Άλλα συμπτώματα μπορεί να προκληθούν από προσκολλήσεις πνεύματος. Η Ενδοσκοπική Ύπνωση δεν δημιουργήθηκε μόνο για να βοηθήσει τα ενσαρκωμένα πνεύματα, αλλά δημιουργήθηκε επίσης για να βοηθήσει τα ασώματα. Aυτά που έχουν χαθεί, μπερδευτεί ή που μπορεί να έχουν εκκρεμότητες με τον οικοδεσπότη. Η αποστολή μας είναι να τους βοηθήσουμε μεταχειρίζοντάς τους με αγάπη, σεβασμό και στοργή, δουλεύοντας μαζί τους για τη συγχώρεση και βοηθώντας τους στο φως για να συνεχίσουν την εξέλιξή τους.

Μόλις το πνεύμα φύγει, κάθε σύμπτωμα, σκέψη ή συμπεριφορά που μεταδίδεται στον οικοδεσπότη θα εξαφανιστεί, επιτρέποντας σχεδόν άμεση ανακούφιση. 
Γιατί η Ενδοσκοπική Ύπνωση είναι διαφορετική από άλλες τεχνικές Aναδρομής!Ενδοσκοπική Ύπνωση προσπαθεί να επικεντρωθεί σε γεγονότα ή ζητήματα που προέκυψαν στην τρέχουσα ζωή. Εάν η προέλευση δεν βρεθεί στην παρούσα ζωή, τότε ζητάμε από το υποσυνείδητο να μας μεταφέρει σε μια προηγούμενη ζωή στην εποχή που ξεκίνησε.

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ ευέλικτη, βασισμένη στην αρχή ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις κάθε πελάτη και κάθε συνεδρίας, προκειμένου να αναζητηθεί το πιο θετικό αποτέλεσμα.