16 Jun
16Jun

Συνεδρίες Διαδικτυακά

Είναι μια διαπροσωπική τεχνική που αναπτύχθηκε από τον Δρ. José Luis Cabouli, η οποία συνίσταται στο να φέρουμε στο συνειδητό νου κρυμμένες τραυματικές εμπειρίες από προηγούμενες αναμνήσεις και γεγονότα από προηγούμενες ζωές ή την τρέχουσα, που μας επηρεάζουν τώρα στο υποσυνείδητο επίπεδο, για να δουλέψουμε μαζί τους θεραπευτικά. 


Η Aναδρομή σε άλες ζωές είναι μια θεραπεία της ψυχής γιατί, οι πόνοι είναι στην ψυχή και είναι η ψυχή που πρέπει να γιατρευτεί. Η αιτία κάθε ψυχικού πόνου, κάθε συμπεριφοράς και κάθε λάθος στάσης βρίσκεται στην ψυχή. Διευκολύνοντας τη συνειδητή συνάντηση με την ψυχή, η Aναδρομή σε άλες ζωές, όχι μόνο μας βοηθά να απαλύνουμε τον πόνο και τα συναισθήματα που μας ενοχλούν στην καθημερινότητά μας αλλά και να κατανοήσουμε το νόημα, το λόγο και τη σημασία αυτής της ζωής. 


Τι είναι η Θεραπεία της Προηγούμενης Ζωής 

Βασίζεται σε τρεις βασικούς λόγους: 

Η ένταξη προηγούμενων εμπειριών ζωής στη θεραπευτική εργασία. 

Η άμεση σχέση μεταξύ των ψυχικών συμπτωμάτων της παρούσας ζωής και των τραυματικών εμπειριών προηγούμενων ζωών. 

Η φυσική ικανότητα των ανθρώπων να θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους. 

Πολλές από τις συναισθηματικές δυσκολίες και συγκρούσεις της παρούσας ζωής μας έχουν την προέλευσή τους σε τραυματικές ή οδυνηρές εμπειρίες που ζήσαμε σε προηγούμενες υπάρξεις. Αυτές οι εμπειρίες δεν τελειώνουν με το θάνατο και αφήνουν ένα συναισθηματικό αποτέλεσμα που παραμένει χαραγμένο στο πιο οικείο μέρος της ύπαρξής μας και προβάλλεται σε επόμενες ζωές.


 Τη στιγμή της αποχώρησης από το σώμα, η ψυχή μπορεί να πάρει μαζί της ένα βαρύ φορτίο που αποτελείται από αντικρουόμενα συναισθήματα. Ο φόβος, η ενοχή, η αγωνία, η αδυναμία και άλλα συναισθήματα αναμειγνύονται με θυμό, μίσος, οργή ή δίψα για εκδίκηση. Πώς μπορεί κανείς να ξαναζήσει το αρχικό τραύμα; Εργαζόμαστε με τη διευρυμένη κατάσταση της συνείδησης. Αυτή η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική από αυτή της ύπνωσης. 


Η επέκταση της συνείδησης σημαίνει να έχει επίγνωση του εδώ και τώρα την ίδια στιγμή που κάποιος έχει επίγνωση μιάς άλλης διάστασης. Όταν το άτομο συναντά τη διευρυμένη του συνείδηση είναι η συνάντηση με την ψυχή του ή, αν προτιμάτε με τον ανώτερο εαυτό του. Σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει χρόνος. 



Όλες οι εμπειρίες βρίσκονται στην ψυχή ταυτόχρονα και είναι η ψυχή που αναθεωρεί τις προηγούμενες εμπειρίες της και συνεργάζεται μαζί τους για να απελευθερώσει τις συναισθηματικές ενέργειες που την διαταράσσουν. Το να είσαι σε μια διευρυμένη κατάσταση συνείδησης σημαίνει να είσαι σε επαφή με την ψυχή. Σε αυτή την κατάσταση είναι δυνατό να φέρουμε στη συνήθη συνείδηση την τραυματική εμπειρία που είναι υπεύθυνη για το τρέχον πρόβλημα.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.