13 Aug
13Aug

Συνεδρίες Διαδικτυακά



Γνωρίζατε ότι πέρα από αυτό που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας, υπάρχει μια πιο λεπτή διάσταση που κατοικείται από πνεύματα; Κατά τη διαδικασία του θανάτου, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο το πνεύμα αποκολλάται από το σώμα του. 


ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ 

Μερικοί θα περάσουν εύκολα το κατώφλι. Άλλοι θα παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο προσκολλημένοι στα υπάρχοντά τους, στα αγαπημένα τους πρόσωπα, στο σύστημα πεποιθήσεών τους, ακόμη και στη δίψα τους για εκδίκηση. Kαι λίγοι δεν θα συνειδητοποιήσουν ότι πέρασαν και θα παραμείνουν αποπροσανατολισμένοι ανάμεσά μας. 



Μετά το θάνατο του φυσικού σώματος, όσοι παραμένουν εδώ γίνονται χαμένες ψυχές, διατηρώντας τους φόβους, τα τραύματα, τις κρίσεις και τις πεποιθήσεις τους. Είναι αυτοί που, για διαφορετικούς λόγους, προσκολλώνται στο δονητικό μας πεδίο, συνειδητά ή ασυνείδητα, μεταδίδοντάς μας την ενέργεια και τα συμπτώματά τους και μας κάνουν να τα αντιλαμβανόμαστε ως δικά μας. 



Σε αυτή την συνεδρία ύπνωσης, καθοδηγούμε τις χαμένες ψυχές με αγάπη προς το φως, όπως έμαθα από τους δασκάλους μου. Kατανούμε τον πόνο τους και τους βοηθάμε να ολοκληρώσουν αυτό που έμεινε ημιτελές και που τους οδήγησε να παγιδευτούν σε αυτό το πεδίο.





Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.